Beleef de Iveco S-WAY

Wij stellen u graag de nieuwe IVECO S-Way voor tijdens ons Ride & Drive event op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 in onze vestiging te Ardooie.


Kom de Iveco S-Way ontdekken en maak een demo rit!

 

Programma

 

Donderdag 23 januari: 14h00 – 20h00

Drinks & Bites (Pastabuffet vanaf17h)

~
Vrijdag 24 januari: 10h00 – 20h00

Drinks & Bites (Foodtruck vanaf 12h)

~

Zaterdag 25 januari: 10h00 – 17h00

Drinks & Bites (Foodtruck vanaf 12h)

{Kinderanimatie}

 

Van eigenaar tot vlootbeheerder en chauffeur, wij verwelkomen jullie graag op onze Ride & Drive dagen!

 

Vragen?
sales@iveco-maenhout.be

 

Vul hieronder uw gegevens in om uw deelname aan het IVECO S-WAY DISCOVERY EVENT te bevestigen.

let op: voor elke aanmelding is een eigen e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen ontvangenKomt u alleen of neemt u iemand mee? Let op: Komt er iemand mee die zelf ook een proefrit wil maken? Dan moet hij/zij apart inschrijven om hiervoor gecontacteerd te worden.


MARKETING ACTIVITEITEN

Het verwerken van mijn gegevens door IVECO Belgium, op papier of op geautomatiseerde of elektronische wijze, waaronder per post, e-mail, telefoon (bv. geautomatiseerde telefoontjes, SMS, MMS, fax) en alle andere middelen (bv. websites, mobiele apps), met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame over producten en diensten, zoals beschreven in sectie 2(iii) van de privacyverklaring.MARKETING DERDEN

Mededeling van mijn gegevens aan de dochtermaatschappijen van de IVECO Belgium en gelieerde ondernemingen van de CNH Industrial Group evenals de erkende dealers en de distributie en verwerking door hen met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame voor hun producten en diensten, of om marktonderzoek te doen, zoals beschreven in sectie 2(iv) van de privacyverklaring.

Je thuis weg van huis

Het is dé droomtruck van elke chauffeur: ontworpen naar hun wensen is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfort en geavanceerde technologieën.

Lage TCO

De S-WAY biedt een winnende oplossing aan chauffeurs en eigenaars door zijn competitiviteit en zeer lage TCO (Total Cost of Ownership).

The Natural Way

IVECO S-WAY NP maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om zoveel mogelijk uitstoot te beperken.

Iveco-sway-2019-range.jpg